Компанія Razer поділилася деякими характеристиками ексклюзивних аксесуарів до Xbox One. Зазначимо, у вересні компанія оголосила про розробку клавіатури і миші до приставок Microsoft. Тепер в мережі з'явилися перші знімки цього секретного пристрою.

Клавіатура отримала механічні перемикачі і світлодіодне підсвічування Xbox Dynamic Lighting, що нагадує Razer Chroma. Як і очікувалося від ігрової компанії Razer, клавіатура отримала дуже яскраву підсвітку, щоб навіть у нічний час темрява не заважала професійного геймінгу.

Кнопка Control зліва від стрілок замінена на кнопку Xbox, яка буде викликати відповідні команди ігрової приставки. Про технічні характеристики клавіатури і миші нічого конкретного не повідомляється, залишається лише чекати появи подробиць від компанії. Microsoft вже випустила відповідне оновлення, заявивши, що всі розробники отримали інструменти, необхідні для оптимізації їх ігор для роботи з мишею і клавіатурою. Багато компаній позитивно поставилися до цієї новини, адже функціонал в іграх помітно збільшиться, розв'язавши руки творцям ігрового контенту.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.