Вже в 2019 році в Україні може з'явитися платіжний сервіс Google Pay Online, який стане альтернативою банківської картки при покупках в інтернеті. Таким чином корпорація Google надасть жителям України ще один спосіб оплати товарів і різних послуг в магазинах. Технологія дозволить швидко сплатити онлайн без ручного введення даних про картку та ідентифікації з введенням паролів.

Досить зручна штука, яка позбавить власників банківських карт від зайвої рутини. Зараз 65% населення України регулярно користуються інтернетом. Разом з тим, 69% покупців йдуть з сайту або закривають мобільний додаток, якщо процес покупки занадто складний. Так, далеко не всі жителі України готові до інтернет-покупок, адже різні технології майбутнього стають доступними трохи і не через кілька років після їх впровадження у США, Європі та Азії.

Будемо сподіватися, що таким чином компанія спростить процес інтернет-покупок, а жителі України зможуть користуватися цим сервісом, не скасовуючи покупок з-за складних систем авторизації.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.