У середині жовтня був представлений смартфон Nokia X7, який, як спочатку вважалося, повинен вийти на міжнародний ринок під ім'ям Nokia 7.1 Plus. Однак згодом джерела повідомили, що пристрій буде продаватися за межами під ім'ям Nokia 8.1. Таким чином компанія остаточно всіх заплутала.

Тепер же на офіційній сторінці Nokia в соціальній мережі Twitter з'єднання з'явився тизер майбутнього анонсу, в якому конкретно не називається модель смартфона. У ролику показані тільки троянди, проте джерела впевнені, що мова йде про смартфон Nokia 8.1. Залишається тільки чекати виходу девайса, щоб точно переконатися в назві смартфона.

Що стосується самого відео, в ролику нам демонструють лише силует екрану з вирізом у верхній частині під фронтальну камеру, який здається меншим, ніж виріз у смартфона Nokia X7. Так що до кінця невідомо, про який саме смартфоні йдеться Nokia 8.1. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго, адже на початку грудня корпорація представить купу цікавих девайсів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, що 5 грудня компанія HMD Global представити в Дубаї відразу три смартфона, серед яких точно не буде Nokia 9 Pureview, так що очікувати появи флагмана з 5 камерами на тильній стороні не варто.

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.