За словами користувачів форуму Reddit, смартфони iPhone 2018 значно поступаються старим моделям підтримки Wi-Fi-з'єднання в залежності від того, як далеко знаходиться пристрій від маршрутизатора. Користувачі порталу провели власні тести на зміну швидкості завантаження при видаленні та наближення iPhone до роутера. Судячи з усього, вся проблема в нових чіпах від Intel. До речі, версія операційки не впливає на результат тестування.

Користувач з ніком Aj_blade порівняв результати швидкості з'єднання старенької моделі 6 Plus (2014) і нинішнього Xr. Новий девайс програв, отримавши цифри майже втричі менше. Інший користувач з ніком geomanchina порівняв три моделі – 7, 8 Xs Plus Max, які працювали з актуальною версією iOS. Результати можна оцінити на зняття. На диво, навіть старий смартфон, яким більше 5 років обійшов хвалений iPhone XR, який продається за ціною від 800 доларів.

Згідно з відгуками, швидкість починає падати при видаленні від роутера на 8 м і більше. Ще гірша ситуація стає при наявності стін. Щоправда, подібне може виникати у пристроїв з версіями iOS 12.1 і старше.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.