Під час конференції для розробників 7 листопада, компанія Samsung оголосила про свій намір випустити смартфон під назвою Galaxy A8s. І хоча подробиць про новинку практично немає, інсайдери заявили, що смартфон отримає крутим екраном, фішкою якого стане отвір для камери. Саме цим смартфон і здивував фанатів, і змусив їх чекати дебюту. Здається, південнокорейський гігант стане не першим, хто випустить смартфон з таким дисплеєм — його випередить Huawei.

Відомий інсайдер Ice Universe опублікував у твіттері тизер не анонсованого смартфона Huawei. На ньому яскраво підсвічено отвір на лівому верхньому куті дисплея — саме там розташовується селфи-камера майбутнього смартфона Samsung Galaxy A8s. Досить незвичайне розташування камери. Однак, це все ж краще, ніж великий виріз по середині дисплея.

У грудні Huawei випустить перший у світі смартфон з отвором на екрані. Наступ Huawei в сторону Samsung ніколи не слабшав. До того ж, минулого тижня глава мобільного підрозділу Samsung визнав, що вони більше не можуть конкурувати на рінке смартфонів.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Інсайдер припускає, що анонс Samsung Galaxy A8s може відбутися і раніше очікуваного терміну — у грудні. Будемо сподіватися, що це так.

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.