Нові iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR вийшли настільки дорогими, що навіть шокували експертів своєю ціною. Завдяки появі нових айфонів, старі моделі почали стрімко дешевшати. До того ж, Apple планує знизити ціну на iPhone XR, щоб хоч якось врятувати ситуацію з продажем дуже дорогих смартфонів.

При вивченні ринку смартфонів в Україні, з'ясувалося, що через рік після початку продажів iPhone 8 він втратив у своїй ціні 40%. Варто відзначити, що це величезні гроші, враховуючи вартість девайса. "Вісімки" з'явилися у вересні минулого року, тоді ціна на новинку становила 25 500 гривень за базову модель з 64 ГБ пам'яті. Через рік iPhone 8 подешевшав майже до 15 500 гривень за 64 ГБ модель. Це не може не радувати потенційних покупців.

"Вісімка" стала останнім смартфоном Apple зі сканером відбитка Touch ID, товстими рамками і 4,7-дюймовим екраном, чим приваблює прихильників класичних айфонів. Для всіх тих, хто не любить зайвих наворотів, але бажає, щоб на телефоні блищало яблучко на задній панелі, це ідеальний варіант.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.