Латвійський дизайнер Бенджамін Гескин опублікував якісний рендер смартфона Huawei Nova 4, який готують до випуску. З особливостей варто відзначити незвичайний дизайн, і флагманську начинку.

Відповідне фото інсайдер опублікував у своєму Twitter-акаунті.

На картинці помітна головна зовнішня особливість смартфона-дисплей з точковим вирізом під фронтальну камеру. Так, таку функцію раніше хотів впровадити Samsung, але корейську компанію оперативно випередили.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Згідно більш раннім витокам, Huawei Nova 4 буде коштувати 400 доларів, в залежності від модифікації. Він буде досить дешевим, якщо порівнювати з іншими телефонами з такою ж начинкою. Huawei Nova 4 базується на топовому процесорі Kirin 980, як у смартфонів Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro. Варто нагадати, що вони майже обігнали хвалений iPhone XS Max з його новим чіпом від Apple A12.

Крім того, новинка оснащується 6,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів, який займе близько 90% передньої панелі. Смартфон отримає подвійну основну камеру і подвійну селфи-камеру з роздільною здатністю 26 Мп, 6 або 8 ГБ оперативної і 64, 128 або 256 ГБ вбудованої флеш-пам'яті.

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.