Sony PlayStation 5 можливо, дебютує вже в 2019 році, але в продаж, швидше за все, надійде тільки в 2020 році. Це трохи розчаровує фанатів консольних ігор. До релізу нової консолі від Sony все ще залишається багато часу, але в мережі з'явилися фотографії, що показують, як може виглядати спадкоємиця PlayStation 4. Все завдяки тому, що прототип консолі потрапив до рук журналістів задовго прем'єри. Само-собою, фото і характеристики злили в мережу.

І хоча це прототип, вже можна зрозуміти, як приблизно буде виглядати нова приставка від Sony.

Якщо ж мова йде про технічної складової Sony PlayStation 5, то згідно отриманої інформація, новинка буде оснащена восьмиядерним процесор Ryzen з архітектурою Zen+, графічний Vega GPU і пам'яттю типу GDDR6. Так, така потужність забезпечує комфортну гру навіть на максимальних налаштуваннях графіки. Навіть ненажерливі ігри будуть працювати досить плавно, радуючи око власника консолі.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Що стосується ціни, девайс обійдеться в 500 доларів. Враховуючи, що це, можливо, остання ігрова консоль компанії, варто задуматися про його придбання.

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.