Судячи з усього, компанія Xiaomi вже незабаром випустить новий роутер, про що свідчить його фото, злите в Мережу. Однак, це не звичайний девайс, який потрібно підключити до розетки. Він отримає функцію, яка може змінити ваш погляд на звичні домашні роутери.

Фото пристрою опублікував не якийсь невідомий джерело, а віце-президент Xiaomi Ecological Chain Танг Му. З підпису до зображення стало відомо, що новинка вже тестується і може бути представлена у поточному році. Звичайно ж, ціна буде приємною, як і функціонал, адже Xiaomi любить впроваджувати в будь-яку свою продукцію искусственній інтелект.

Основною особливістю майбутнього роутера Xiaomi є слот для SIM-карти. Також на фото видно, що девайс має три антени і два роз'єму LAN. До речі, симкарта допоможе зробити доступ до мережі в будь-якій куточку планети, і не треба тягнути дорогі проводи до себе в будинок.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Якщо звернути увагу на недавні дослідження, то в 33 країнах світу середня швидкість мобільного інтернету вище, ніж по Wi-Fi. Так що в роутері з підтримкою SIM-карт, безумовно, є інтерес, так що можна сміливо предзаказывать новинку, як тільки вона з'явиться на прилавках.

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.