Компанія Google готується вивести на ринок наступне покоління смарт-окулярів Google Glass, повна назва яких буде звучати як Google Glass Enterprise Edition 2. Варто нагадати, що перша версія девайса так і не надійшла на ринок. У свою чергу компанія повідомила, що світ просто не готовий до таких технологій. До того ж, при виробництві було купа проблем, адже окуляри були першими у своєму роді пристроями.

Судячи з результатів з бази даних Geekbench, апаратне оснащення Google Glass другого покоління буде нітрохи не гірше, ніж у смартфонів актуального покоління з цінового сегменту понад 300 доларів. В основу майбутніх смарт-окуляр ляже новітній процесор Snapdragon 710 виробництва Qualcomm, який буде працювати в парі з 3 ГБ оперативної пам'яті. Досить потужний процесор. Будемо сподіватися, що з-за нього окуляри не будуть виглядати занадто громіздкими.

Google Glass, як показала практика, — це незамінний інструмент на виробництві, який може знадобитися в усіх сферах. Смарт-окуляри дозволяють підвищити наочність керівництв і схематичних зображень, позитивно відбиваючись на ефективності робочого процесу. Загалом, пристрій володіє величезною кількістю плюсів.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.