Вже в наступному році компанія Xiaomi випустить новий безрамковий смартфон, який мабуть отримає назву Mi 9. На основі витоків, які з'являлися в мережі, створили кілька якісних рендерів, які покажуть смартфон з усіх боків.

І хоча девайс не отримав технологію слайдера, він все ж здивував користувачів. На цих рендерах Xiaomi Mi 9 виглядає неймовірно – практично без рамок. По суті, це практично рекорд по відсотку дисплея на площине смартфона.

За чутками, смартфон отримає 6,2-дюймовий AMOLED-дисплей. Пристрій є майже безрамковий-екран займає 95% від всієї лицьової поверхні корпусу.

Звичайно ж, не тільки дисплей вражає. Фанати Xiaomi Mi 9 очікують появу нового процесора Qualcomm Snapdragon 8150 в парі з 8 або 10 ГБ оперативної і 512 ГБ вбудованої пам'яті. Цей телефон повинен підтримувати мережу 5G. Не виключено, що девайс з'явиться вже на початку 2019 року, однак і про ціну практично нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Xiaomi Mi 9 отримає потрійну основну камеру, однак їх роздільна здатність поки невідомо. Не виключено, що це будуть флагманськими об'єктивами, адже компанія не дарма купила компанію, яка займалася створенням якісних камер.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.