Geekbench з'явилася інформація про новий смартфон Samsung під серійним номером SM-M105F з нової серії пристроїв Galaxy M. Специфікації показують, що смартфон стане пристроєм початкового рівня. Немає сумнівів, що це буде перша модель лінійки, яку створили з двох вже існуючих. Samsung продовжує заплутувати користувачів новими пристроями, інформація про яких з'являється в мережі щотижня.

Що стосується характеристик, Samsung Galaxy M10 отримає 8-ядерний процесор Exynos 7870 з тактовою частотою 1,59 ГГц. У одноядерних і багатоядерних тестах смартфон набрав 724 і 3637 балів відповідно. Так, це далеко не топові характеристики, але і ціна теж не буде захмарною. Крім того, SM-M105F працює під управлінням Android 8.1 Oreo і отримає 3 ГБ оперативної пам'яті. Згідно з останньою інформацією, ця модель пропонує 16 ГБ і 32 ГБ флеш-пам'яті на вибір, і може стати заміною Galaxy J5 і Galaxy J7, які вже не користуються такою популярністю через пропозицій компаній-конкурентів.

Очікується, що функція Dual-SIM буде доступна для всіх моделей серії M. Також SM-M105F вийде в синьому і темно-сірому кольорі. Цей смартфон, мабуть, є самою бюджетною версією серії, яка також включає ще дві моделі – SM-M205F і SM-M305F.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Вважається, що серія Galaxy M замінить смартфони Samsung Galaxy J, Galaxy On і Galaxy C в найближчому майбутньому. Будемо сподіватися на швидку появу новинки, адже ціна поки невідома. Бути може, це новий відповідь Xiaomi і Meizu, які захопили ринок бюджетних смартфонів.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.