Як відомо, в період з 4 по 6 грудня буде проходити захід Snapdragon Technology Summit, на якому очікується анонс наступниці однокристальних системи Qualcomm Snapdragon 845. І хоча в перші дні після підтвердження виходу нового чіпа інсайдери називали його Snapdragon 855, останнім часом у всіх витоках і синтетичних бенчмарках вона проходила під назвою Snapdragon 8150. Однак, все може змінитися в останній момент, адже Snapdragon 8150 - це внутрішнє назва чіпа для компанії.

Яким точно буде ім'я топової SoC Qualcomm нового покоління, джерело такою інформацією не володіє, але запевняє, що точно не Snapdragon 8150.

В даному випадку доречно буде згадати, що поточна схема позначень 200/400/600/700/800 свого часу змінила цифро-літерне найменування S1/S2/S3/S4.

До того ж, можемо отримає підтримку мереж 5G, що може змінити докорінно назву пристрою. Тим не менше, враховуючи, що стільниковий модем Qualcomm попереднього покоління називався X24, а для нового компанія вибрала ім'я X50, цілком можна очікувати SoC Snapdragon 5000.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У будь-якому випадку, залишається тільки чекати появ чіпа на ринку, і все стане на свої місця.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.