Нові пристрої Apple дозволяють отримати більш художні знімки, розмиваючи фон саме так, як здається красивим. З допомогою збільшеної кількості об'єктивів в камері, фото отримає розмиття на задньому фоні, а також якісну фокусування на об'єкті переднього плану. Ця функція доступна на сучасних iPhone XS, XS Max і XR, iPad Pro 2018 року. Однак схожу можливість можна отримати і на старих iPhone 7 Plus, 8 Plus X і iPhone, і зробити це дуже просто.

Для цього необхідно встановити найсвіжішу версію програми “Google Фото” для iOS. У ній з'явилася опція налаштування розмиття фону вже готових знімків. Дивно, але додаток від головного конкурента Apple працює справно. Щоб скористатися новими можливостями, необхідно відкрити знімок, зайти в меню правка та вибрати іконку з повзунками. І після цього можна налаштувати фото по своєму смаку, адже додаток володіє широким функціоналом. Також можна вибрати режим Color Pop, який дозволяє виділити головний об'єкт кольором, а фон стане в градаціях сірого.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.