Користувачі чекають запуску мереж 5G, які помітно прискорити передачу даних по всьому світу. На сьогоднішній день на ринку поки не представлені підтримують 5G-з'єднання смартфони. Вони, як очікується, дебютує в наступному році, і китайські компанії у всю готуються представити свій смартфон з підтримкою нової мережі першими. Однак, вже відбувся дебют 5G-пристрої HTC, яким відома компанія порадує користувачів спільно з одним з провідних операторів зв'язку.

Sprint і HTC анонсували, що компаніями, спільно з Qualcomm, ведеться робота над “мобільним розумним хабом”, який дебютує в першій половині 2019 року. І хоча ніяких подробиць немає, користувачі не можуть уявити, як він буде виглядати, і які функції виконуватиме. Компанія, яка спеціалізується на бездротових мережах Sprint повідомила, що розумний хаб стане пристроєм типу модему, який забезпечить підтримку 5G-мереж іншими пристроями.

HTC зробить для Sprint друге прийдешнє 5G-пристрій. Перше — смартфон від LG, який був анонсований в серпні 2018, а вийде в першій половині 2019 року. Якщо не вважати Moto Z3 з 5G MotoMod, саме він став першим офіційно представленими 5G-смартфоном.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.