Технічний підрозділ Eurogamer в пух і прах розгромив PlayStation Classic. По суті, це оновлена версія класичної приставки, яка однозначно сподобається всім тим, хто грав ще на самому початку розвитку ігрової індустрії. Уважно вивчивши новинку, фахівці прийшли до невтішних висновків.

Як виявилося, навіть старі ігри мають ряд недоліків - кострубата графіка, яка залишилася на рівні ігор минулого десятиліття, постійні вильоти, помилки, а також просідання частоти кадрів в секунду, з-за чого гри показуються ривками.

Видання Eurogamer вже відправило запит Sony. Журналісти хочуть з'ясувати, чому корпорація вирішила використовувати PAL-версії замість більш просунутих NTSC. Швидше за все, компанія хотів заощадити на виробництві приставки, або ж просто скопіювала вже існуючі ігри зі старої приставки.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.