Microsoft оновив іконки програм з Office 365, які не змінювалися з 2013 року. Приміром, на логотипі Word більше немає впізнаваного білого аркуша, який перебував там з 2007 року. Доведеться звикати до нових іконок.

До речі, оновлення дійсно дуже важливе, адже всі помилки, недоробки і втрата документів користувачів не настільки важлива, якщо на кону стоять оновлені іконки додатків від Microsoft. Оновлення торкнеться додатків на всіх платформах — Windows, Mac, iOS і Android. Залишилося почекати виходу оновлень, і переживати, щоб ваші дані знову не пішли з жорсткого диска.

“Дизайнерське рішення полягало в тому, щоб відокремити букву і символ від значків, по суті створивши дві панелі — одну для букви і одну для символу”, — пояснив директор по дизайну Microsoft. На промо-зображення іконки Word, Excel, PowerPoint і Outlook стоять разом з логотипами OneDrive і Skype. Однак, розробникам операційки варто звернути увагу на скарги користувачів, адже сама операційка просто відмовляється працювати коректно.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.