Користувачі продукції Apple скаржаться, що з-за неякісних фільтрів під екранами MacBook і iMac збирається пил. Таким чином, сам екран виглядає брудним. І навіть якщо протерти, ситуація не зміниться, адже пил знаходиться під самим екраном.

Через це на екрані утворюються плями, а також сповільнюється робота процесора, адже вентиляція повітря ускладнюється, за рахунок чого процесор сильно нагрівається. Власникам техніки доводиться викладати чималі гроші, щоб відремонтувати пристрої, які ремонтують, до речі, в сертифікованих сервісах.

"Apple на сьогодні найдорожчою компанією в світі, тому що споживачі вірять, що вона робить надійні і якісні продукти. Але вона не змогла виправити одну з найбільш простих і відомих проблем в технологічному співтоваристві - накопичення пилу”, - сказав керуючий партнер і співзасновник юридичної фірми, яка займається справою, Hagens Berman Стів Берман.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Юридична компанія Apple має намір залучити до відповідальності, оскільки проблема чіпляє мільйони комп'ютерів, однак, яблучна корпорація відмовляється брати на себе відповідальність.

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.