Агентство Bloomberg повідомило, що кількість зареєстрованих користувачів в грі Fortnite перевищила 200 мільйонів. У своїх розрахунках фахівці враховували всі версії гри для PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch і мобільні версії для iOS і Android. Варто відзначити, що левову частку гравців захопив мобільний геймінг.

Відзначимо, ще в січні цього року в Fortnite грало тільки 40 мільйонів чоловік. З тих пір число геймерів, які проводять час в “Королівської битві” від Epic Games, зросла в 5 разів, що є фантастичним показником. Таким чином, кількість гравців у Fortnite зараз лише трохи поступається кількості населення Бразилії. Однак, це ще не межа. До речі, ця гра є чи не клоном PUBG, яка одна з перших створила ігровий режим “Королівська битва”.

До речі, успіх Fortnite позитивно впливає на фінансовий стан компанії Epic Games, яка, зокрема, привернула 1,25 мільярда доларів інвестицій у жовтні 2018 року.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями
Показати ще

Рекорд онлайну в Fortnite встановили 4 листопада, коли оновлена карта. Одночасно гру запустили 8,3 мільйона осіб. Для порівняння пікове число геймерів в PlayerUnknown's Battlegrounds складає всього 3,2 мільйона, так що це дуже непоганий рекорд.

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.