Соціальна мережа Instagram додала у свої налаштування нову функцію. Вона дозволить користувачам контролювати, хто зможе побачити їх повідомлення в стрічці.

Про це повідомляє видання Independent.

Завдяки новій функції користувачі зможуть контролювати, хто буде бачити їх повідомлення в стрічці. Раніше вони мали можливість контролювати таким чином власні Stories.

Нова функція називається "Близькі друзі" і вона дає користувачам можливість публікувати пости для конкретно обраної групи людей, а не для всіх.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що розробники Instagram істотно спростять процес здійснення покупок за допомогою платформи. Тепер не потрібно переходити по посиланнях на підозрілі сайти, і вже через них замовляти товар.

Тепер у відеоматеріалах, які демонструють всі характеристики того чи іншого товару, буде доступна функція створення тегів. Це дасть можливість покупцям більш докладно розглянути продукцію.

Це дало зрозуміти користувачам, що найбільша соцмережа планує впровадження продажу продукції. Крім красивих фото, продавці тепер можуть використовувати Instagram як повноцінний майданчик для продажу своїх товарів та послуг.

Нагадаємо, Instagram покаже, скільки часу витрачено даремно. Соцмережа обзавелася корисною функцією.

Як повідомляв Знай.ua Instagram полегшить життя людям з інвалідністю. Система навчилася описувати фото доступною мовою.

Знай.ua писав, що Instagram перетворився в торговий майданчик. Купівля товарів помітно покращилася.