На початку грудня 2018 року, нарешті сталося те, чого багато хто так давно чекали. Було розсекречено бюджетний смартфон, оснащений потрійний камерою і деякими іншими особливостями. Судячи з заяв інсайдерів, Xiaomi Redmi Note 7 вже повністю розроблений, а в даний час ведеться підготовка до старту продажів.

І щоб не чекати презентації, повідомляється, що смартфон отримає дисплей 2160 на 1080 пікселів (FHD +), тобто ніякого вирізу у верхній не буде. Апаратною основою мобільного пристрою стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710 з частотою 2,2 ГГц і графікою Adreno 616. Так, це не топовий чіпсет, але плавна робота додатків забезпечена.

В іншому, цей смартфон має потрійну основну 12 Мп + 8 Мп + 5 Мп і 12 Мп фронтальну камеру, сканер відбитків пальців на тильній кришці, 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам'яті, в залежності від модифікації. Що стосується інших характеристик, девайс оснастять підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, акумуляторною батареєю ємністю 4000 маг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 2.0, роз'єм роз'ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також корпусом з металу.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Поки про ціну говорити рано, але пристрій надійде в продаж у лютому 2019 року.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.