Незважаючи на те, що нові бездротові навушники Apple Earpods вже пройшли Bluetooth-сертифікацію, а інсайдери пророкували їм швидкий вихід, настав грудень — а новинок поки немає. Однак, аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) говорить, що в цьому році чекати їх точно не варто. Судячи з усього, замість них з'явиться більш цікавий продукт, адже компанія не збирається стояти на місці.

За інформацією аналітика, оновлені AirPods все-таки будуть, але в першому кварталі 2019 року. Коли саме — невідомо. І хоча особливих змін не буде, цих пристроїв не потрібно унікальних функцій: ходять чутки про Bluetooth 5.0 і футляри з підтримкою бездротової зарядки.

Але слідом за мінімальними нововведеннями Apple готує нову модель AirPods. Про цей пристрій поки нічого не відомо. Залишається лише чекати новин від інсайдерів, адже продукція Apple з'являється в мережі раніше, ніж на прилавках.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.