Китайська компанія Huawei вже працює над створенням власної операційної системи, яку отримають всі майбутні смартфони корпорації. За задумом вона повинна замінити Android, і бути покращеною версією зеленого робота. Таким чином компанія хоче стати більш незалежною від інших виробників і конкурентів. Цю інформацію підтвердив віце-президент підрозділу мобільних пристроїв Huawei Брюс Лі в китайській соцмережі Weibo.

В коментарях Лі додав, що операційна система знаходиться на стадії розробки". За чутками, нова операційна система може отримати назву Kirin OS, як і процесори, що лежать в основі фірмових смартфонів виробника. До речі, інсайдери повідомили, що нова операційна система буде побудована на базі Linux, що трохи здивувало користувачів.

Таким чином компанія зможе самостійно управляти розвитком ОС, і створювати різні версії під різні моделі смартфонів.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.