Компанія Sony отримала патент на кілька незвичайних технологій, які можуть бути використані при виробництві смартфонів. Перша стосується складних пристроїв, друга описує прозорі дисплеї. До речі, подібних пристроїв поки що немає, і навіть гнучкі смартфони від Samsung і Xiaomi не отримає прозорий дисплей.

Судячи з усього, дисплей складається з двох матриць - одна попереду, інша ззаду. Одна з них випромінює світло, інша — вловлює його і пропускає. В результаті матриця може стати повністю прозорою. Подібну технологію раніше тестували військові, створюючи “невидимий камуфляж”, який складався з тисячі камер, які відображали те, що відбувається позаду.

Таким чином пристрій може бути як прозорим, так і звичайним, в залежності від режиму. Ідея, звичайно, цікава, але в чому користь такого апарату і де така технологія може бути використана поки незрозуміло. Однак, така технологія згодилася б для створення жучків і інших шпигунських пристроїв. Також в патенті згадується гнучкий пристрій у двох варіантах: перший складається як книжка, а друге згортається в трубочку.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Показати ще

Однак, не факт, що пристрій з'явиться на прилавках, або ж взагалі вийде за межі паперу.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.