Під час жовтневої презентації Apple оголосила про те, що новий MacBook Air 2018 оснащений FaceTime-камерою з роздільною здатністю 720p, але деякі користувачі повідомляють про невідповідність заявленій якості і дуже розмитих знімків. Якість камери розлютило власників дорогих ноутбуків, і вони почала штурмувати форуми і сервіси технічної підтримки Apple.

Проблема почала набирати обертів на форумах підтримки Apple. Користувачі пишуть про те, що вони зв'язалися з виробником з приводу якості камери, але не отримали відповіді. Судячи з усього, яблучна корпорація кине користувачів у розбитого корита.

“Я тільки що купив новий MacBook Air і зрозумів, що HD-камера робить занадто розмиті знімки. Фотографія, знята на цей MacBook, за якістю поступається селфи-камери iPhone 7”, який надійшов у продаж кілька років тому.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Інший користувач пояснює, що проблема, швидше за все, пов'язана з самим датчиком або програмним забезпеченням. Якщо це так - оновлення ПО врятує Apple від гнівних коментарів, і дозволить виправити цю прикру помилку.

Користувачі також зазначили, що камера нового MacBook Air стала гірше, ніж у старої моделі. Один з власників розповів, що порівняв камери нового покоління ноутбуків зі старим прямо в магазині Apple. Результати шокували.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.