Джерела видання Bloomberg заявили, що Apple вирішила перенести виробництво нових телефонів, сумісних зі зв'язком 5G. Такі пристрої варто чекати тільки до 2020 року, так що новою мережею вийде насолодитися лише через кілька років. Користувачі чекали, що співпраця з Qualcomm допоможе створити потужні iPhone з підтримкою мережі нового покоління.

Головною причиною затримки назвали відсутність масових загальнодоступних 5G-мереж по всьому світу. Крім цього, Apple не впевнена в їх головному постачальнику, компанії Intel. Вона може не встигнути вийти на ринок з новими модемами, що підтримують 5G-з'єднання. На даний момент лише в декількох країнах відбувається тестування мереж 5G.

У той же час аналітики Bloomberg повідомили про ризик Apple програти китайським виробникам-Huawei, Xiaomi і OPPO , які вже анонсували телефони з підтримкою зв'язку нового покоління, адже їхня країна є передовою в області впровадження мереж зв'язку. Samsung збирається випустити спеціальну версію ювілейного флагмана Galaxy S10 з підтримкою 5G в 2019 році.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Перші 5G-смартфони будуть продемонстровані на виставці Mobile World Congress в кінці лютого наступного року.

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.