Корейські ЗМІ повідомляють про те, що компанія Samsung представить перший ноутбук, оснащений OLED-панеллю дозволом 4К, на виставці Consumer Electronics Show 2019. Сам по собі ноутбук повинен отримати топові характеристики, щоб відображати картинку у форматі 4K. По суті,це перший ноутбук з такою якістю відображення, а конкурентів просто немає. Судячи з усього, за якістю він зрівняється з розумними телевізорами.

Модельний ряд представлений пристроями з дисплеями діагоналлю 13,3, 14 і 15,6 дюйма, так що кожен вибере для себе відповідні розміри пристрою. У даний момент Samsung Display веде переговори з HP, Dell і Lenovo, які також планують випустити своїм ноутбуки з подібними екранами. Швидше за все, саме корейська компанія буде виробляти дисплеї величезного якості, і поставляти їх стороннім компаніям і конкурентам.

Нові панелі будуть мати крім високого дозволу 4К ще й низький рівень синього кольору, широкі кути огляду і дуже вузькі рамки дисплея. Синій колір згубно впливає на очі людини, і його відсутність дозволить очам напружуватися менше.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Аналітики вважають, що найближчим часом подібні панелі почнуть використовуватися в ноутбуках багатьох виробників.

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.