Модератори Tumblr заблокували весь “дорослий” контент. Про це співробітники компанії розповіли в офіційному блозі платформи. Безсумнівно, соцмережу, в якій користувачі діляться фотографіями і своїми думками втратить величезну частину аудиторії, адже “полунички” на просторах Tumblr вже не знайти.

Такі радикальні зміни в політиці керівництва пов'язані з блокуванням додатка в App Store. Після інциденту в блозі соцмережі з'явилося повідомлення про те, що Apple виявила в програмі контент, що містить дитячу порнографію. Як пізніше з'ясувалося, фільтр, відслідковує неприйнятну інформацію, дав збій, пропустивши заборонені фото - та відеофайли у відкритий доступ. Таким чином яблучна корпорація поставила ультиматум соцмережі, і щоб подібного більше не сталося, соцмережа вирішила позбавитися від всього контенту для дорослих.

Щоб реабілітуватися і повернутися в онлайн-магазин, Tumblr посилив правила публікацій. Тепер блокування буде підданий будь-який контент, що містить зображення реальних геніталій людини, жіночих грудей, а також статевий акт. Виняток буде зроблено тільки для постів, пов'язаних з медициною або (у випадку з зображеннями жіночих грудей) з пологами та материнством. З наукової точки зору, це не еротика.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, користувачі платформи більше не зможуть відзначати свій блог рейтингом “18+”.

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.