У мережі з'явилися нові подробиці про наступний флагман компанії Xiaomi, який готують до випуску в наступному році. Крім технічних характеристик, інсайдери повідомили ціну Xiaomi Mi 9, яка приємно здивує користувачів.

За попередніми даними, ціна на Xiaomi Mi 9 стартує від 434 долара (близько 12 300 гривень) за базову версію з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Такої продуктивності більш ніж достатньо для плавної роботи додатків і ОС Android в цілому. Згідно більш ранніми витоками, Xiaomi Mi 9 отримає досить багато змін в порівнянні з попередником. Не виключено, що під час анонса ми дізнаємося ще більше цікавих подробиць про майбутнє флагмані.

Очікується безрамковий дизайн з каплевидным вирізом і вбудованим прямо в дисплей сканером відбитків пальців, який взяли на озброєння практично всі китайські виробники смартфонів. Смартфон побудований на основі процесора Qualcomm Snapdragon 8150, раніше відомого як Snapdragon 855. Це топовий чіпсет, який здатний обійти за показниками чіпсет iPhone XS Max від Apple. При цьому у Xiaomi Mi 9 є всі шанси стати першим смартфоном на базі Snapdragon 8150.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, новинка отримає 10 ГБ оперативної пам'яті і 128 або 256 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Сам смартфон з'явиться не раніше 2019 року.

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.