Компанія Google вже провела перші підсумки року, визначивши найкращі програми в різних категоріях. Підсумки підвели на основі популярності цих додатків в цифровому магазині Google Play.

Про інші додатки і ігри для Android-пристроїв ми вже розповідали, тепер прийшла черга книг. Це відмінна можливість скоротати час в зимову пору. Про якість книг не варто переживати - список складено на основі оцінки мільйонів користувачів, а також критиків і статистики продажів.

Деякі книги дивним чином потрапили в топ, адже далеко не всі твори були випущені в 2018 році. Бути може, публіка виявилася готовою до оцінки більш старих книг, а деякі за рік встигли стати культовими.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.