Компанія Qualcomm офіційно анонсувала нову однокристальну систему Snapdragon 855. Судячи з назви, ніяких змін не буде, а варіант з робочою назвою Snapdragon 8150 виявився правдою. Варто відразу зазначити, що цей процесор здатний обійти по продуктивності начинку iPhone XS Max.

Snapdragon 855 стане першим чіпом з 5G-модемом і швидкістю з'єднання до 2 Гбіт/с, роль якого виконує вже знайомий Snapdragon X50. За ігрові можливості процесора відповідає графічний прискорювач Adreno 640 з підтримкою технології Snapdragon Elite Gaming. Немає сумнівів, що всі ігрові смартфони 2019 року будуть оснащені саме цим процесором, щоб гарантувати максимально плавну гру без лагів.

За словами представників компанії, новий процесор працює в два рази швидше з ІІ-додатками, ніж конкуренти. До речі, процесор отримав підтримку сканера відбитків пальців, який розмістили під екран. Швидше за все, працює він за лічені секунди.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

SoC Snapdragon 855 відразу ж порівняли в тестах Antutu з іншими флагманськими чіпами: Snapdragon 845, Exynos 9820 і Kirin 980. У підсумку переможцем вийшла Snapdragon 855 з показником 343 051 бал. Інші чіпи набрали 325 067, 309 425 і 290 455 балів відповідно. Будемо сподіватися, що процесор зможе обійти A12 від Apple.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.