Асортимент Xiaomi поповнився новим зовнішнім акумулятором ZMI Aura на 20 000 маг. Само собою, пристрій отримає купу незвичайних функцій, а також приємну ціну. Крім великого обсягу він отримав роз'єм USB Type-C, індикатори для демонстрації заряду у відсотках і двосторонню швидку зарядку. Нічого зайвого, а свої функції девайс точно виконує сповна.

Акумулятор виконаний в корпусі з матового пластика і замість традиційних чотирьох світлодіодів пропонує користувачеві повноцінне відображення заряду у відсотках. З цим датчиком розрядка не застане вас зненацька.

Роз'ємів в новинці чотири: micro-USB, USB Type-C для зарядки акумулятора і два повнорозмірних USB для інших пристроїв. Порівняно з попередньою моделлю максимальна потужність швидкої зарядки була збільшена з 18 до 27 Вт, так що якщо смартфон підтримує функцію швидкої зарядки, це буде тільки плюсом. Більше того, тепер вона працює в обидві сторони.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Зовнішній акумулятор ZMI Aura на 20 000 маг надійде у продаж 5 грудня за ціною близько $ 29.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.