Як стверджує закордонний ресурс Patently Apple, посилаючись на джерела з ланцюжка поставок компанії Apple, у новому смартфоні iPhone буде досить багато змін.

По-перше, мова йде про новий дизайн, який дозволить йому виділятися на тлі iPhone X і iPhone XS. Таким чином компанія хоче створити різницю між смартфонами, щоб не створити конкуренцію на ринку для старих моделей. По-друге, новинка Apple буде оснащена підекранним сканером відбитків пальців.

Вже зараз компанія Apple тестує підекранні сканери відбитків пальців, які пропонують їй такі постачальники, як O-film, General Interface Solution і TPK Holding. І це правильне рішення, адже практично всі китайські компанії активно впроваджують цю технологію в свою продукцію.

Також повідомляється, що новий iPad, який вийде в наступному році раніше iPhone (2019), першим отримає дактилоскопічний датчик, розташований під поверхнею екрана.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

До речі, така ж технологія буде впроваджена і в Galaxy S10, який є прямим конкурентом iPhone.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.