Близько 10 років тому у Samsung вже була лінійка Galaxy M, однак тоді вони її швидко закрили, щоб не заважати продажу іншої продукції. До того ж, це створювало велику плутанину, і користувачі не могли розібратися у всіх лінійках смартфонів компанії. Проте, в кінці 2018 року, прийшов час повернутися до витоків. Першими мобільними пристроями нового модельного ряду стануть Galaxy M10 і Galaxy M20, які отримають середнє технічне оснащення і доступні цінники.

Серед іншого, вони отримають захист від попадання вологи, а також чіп NFC для безконтактної оплати.

Відомо, що Galaxy M10 оснащений процесором Exynos 7870, 3 ГБ оперативної і 16/32 ГБ постійної пам'яті, тоді як у Galaxy M20 можна зустріти чіп Exynos 7885, 3 ГБ ОП і 32/64 ГБ ОП. І хоча офіційна презентація відбудеться в грудні 2018 року, девайси з'являться на прилавках вже на початку 2019 року.

Про цінниках поки рано говорити, але приблизна вартість буде від 300 до 500 доларів, адже смартфони позиціонують як середній сегмент.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.