Microsoft опублікувала нову рекламу Surface Go, в якій висміює iPad за те, що планшет від Apple не є справжнім комп'ютером. До того ж, величезна різниця в ціні є непоганим плюсом для Microsoft. У цій рекламі iPad прирівнюється до іграшок і мультимедійних пристроїв, а не серйозним робочих машин.

На відміну від операційної системи iPad, яка більше підходить для смартфонів, Surface Go працює під управлінням повноцінної Windows 10. Таким чином, планшет може позиціонувати себе як повноцінний ПК, адже практично всі функції персонального комп'ютера він здатний виконувати самостійно.

Apple дійсно прагнула переконати користувачів у тому, що iPad Pro 2018 року може замінити комп'ютер. Однак більшість техноблогеров згодні з тим, що саме iOS не дозволяє замінити звичайний комп'ютер планшетом від Apple. Однак, сам по собі планшет від яблучної корпорації досить потужний, і конкурентів по продуктивності просто немає.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.