Компанія Apple запатентувала універсальні навушники AirPods, обидва з яких підходять до обох вух і оснащені біометричними датчиками. Таким чином, навушники зможуть стати більш зручними, враховуючи розміри вушних раковин кожного користувача. таким чином яблучна корпорація планує створити універсальні навушники, у яких не буде аналогів.

Універсальні навушники могли б стати в нагоді компанії, щоб зробити свій продукт підходить для всіх користувачів, оскільки зараз їх AirPods підходять не кожному, а коштують $160. Навіть через кілька років після старту продажів, навушники залишаються досить дорогими, і далеко не кожному по кишені.

Судячи з патентом, навушники можна взаємно замінювати, також у них будуть вбудовані датчики для відстеження стану здоров'я людини. Нові AirPods зможуть, зокрема, визначати моніторинг серцевого ритму і вимірювати температуру тіла. Таким чином, в купе з годинником від Apple користувач продукції Apple зможе повноцінно відстежувати стан свого здоров'я.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.