Китайська компанія Xiaomi за повідомленнями мережевих джерел, розробляє високопродуктивний смартфон MI Mix 3s, який дебютує в наступному році.

до Речі, сам смартфон отримає незвичайну технологію слайдер, що дозволить сховати фронтальну камеру в висувну частину, а дисплей смартфона охопить всю частину лицьової панелі.

Повідомляється, що задня камера отримає 3 об'єктива: 20 мп, 16 мп і 12 мп. В результаті, девайс отримає цілих 5 камер, адже фронтальна отримає 2 об'єктива.

до Речі, сам сканер відбитків пальців буде впроваджено під сам дисплей, так як це чи не головний тренд серед смартфонів 2018 року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Стверджується, що “серцем” апарату послужить новий процесор Qualcomm Snapdragon топового рівня. Об'єм оперативної пам'яті нібито буде досягати 12 Гбайт. Для зберігання даних користувачам буде доступно до 1 Тбайт простору. На сьогоднішній день це рекордні показники, і навіть ігрові смартфони отримали по 10 ГБ оперативки.

Новинка буде поставлятися з операційною системою Android 9.0. Ціна складе 620 доларів США. Досить приємна ціна, враховуючи можливості флагмана.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.