Власники смартфона LG G7 ThinQ в мережі почали скаржитися на те, що пристрій без видимої причини починає йти в циклічну перезавантаження і користуватися ним неможливо. По суті, пристрій перетворюється в непотрібний шматок металу, адже він не відображає навіть час при циклічному навантаженні.

Що характерно, з проблемою перезавантаження зіткнулися виключно жителі США, тоді як європейські та азіатські власники LG G7 ThinQ з подібною проблемою не стикалися.

Цілком можливо, що причина криється в збої операторів мережі, адже смартфони Китаю і Сша користуються однаковими версіями Android. Будемо сподіватися, що оператори швидко виправлять цю проблему, яка може торкнутися і інших смартфонів.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Проблема з циклічною перезавантаженням у смартфонів LG зустрічається неодноразово. З подібною проблемою стикалися власники LG G4, G5, V10 і V20, а також Nexus 5X. В більшості випадків це був шлюб апаратної частини мобільних пристроїв, які були замінені по гарантії. Швидше за все, виправити простим оновленням системи не вийде.

На даний момент LG обізнана про проблему і почала внутрішнє розслідування причин її виникнення.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.