Як повідомляють фахівці з аналітичної компанії IDC, в нинішньому 2018 році було продано 6,9 млн екземплярів Xiaomi Mi Band 3, завдяки чому виробникові вдалося зайняти 21,5% від загальної частки на ринку. Компанія зайняла лідируючі позиції на ринку переносних пристроїв.

Для порівняння, компанія Apple зі своїми смарт-годинниками знаходиться на другому місці з часткою в 13,1%, а слідом за нею йде Fitbit з часткою в 10,9%. Таким чином, компанія змогла обігнати Apple. Однак, це не дивно, адже фітнес-трекер від Xiaomi Mi Band 3 продається за ціною 30 доларів, в той час як розумний годинник від Apple продається за 300 доларів і вище.

Стати таким популярним Xiaomi Mi Band 3 зумів завдяки тому, що коштує він всього 169 юанів. По суті, це стандартний фітнес-трекер, який захищений від попадання пилу і води, вміє сканувати активність власника протягом дня, а також вимірювати серцевий ритм, що може допомогти досягти нових висот у спорті.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати
Показати ще

Втім, звичайно, у цього наручного годинника вже є кілька конкурентів, одним з яких є Huawei Honor Band 4, доступний для покупки ось вже більше двох місяців. Проте, аналітики впевнені, що після виходу Xiaomi Mi Band 4 у китайської компанії не залишиться конкурентів на ринку розумних браслетів. Безсумнівно, девайс з'явиться на ринку з новими функціями.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.