Новинка Oppo RX17 Pro від китайських виробників встановила світовий рекорд. Експерти з Gizmochina були здивовані здатністю китайської моделі заряджатися до 100% за дуже короткий час. Всього на повну зарядку смартфону достатньо 30 хвилин. Однак, саме зарядний пристрій має підтримувати функцію швидкої зарядки при великій потужності.

Тест на швидкість зарядки показав, що Oppo RX17 Pro заряджається за 30 хвилин на 92%, що зробило його абсолютним переможцем. Батарея пристрою має ємність в 3700 мач, і це досить велика ємність, враховуючи вибагливість процесорів і якісних екранів.

На другому місці опинився Honor Magic 2 – йому вдалося заповнити заряд до 83% за півгодини – смартфон пристроїв батареєю ємністю 3500 мА і швидкою зарядкою на 40 Вт. Так, цей апарат не далеко пішов від першого, що робить його відмінним вибором для тих, хто не любить сидіти без телефону.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На третій та четвертій позиції виявилися Meizu Pro 7 Plus і Oppo R11 з показником у 66% за аналогічний час. Варто відзначити той факт, що Meizu Pro 7 має акумуляторну батарею ємністю 3500 мА, яка забезпечує швидку зарядку 20 Вт, а Oppo R11 вдалося зарядити акумулятор ємністю 3000 маг таким же 20-ватним адаптером.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.