Творці найпопулярнішої гри у світі Fortnite створили нову бібліотеку і магазин електронних ігор. Головним плюсом нової майданчики стануть низькі комісії для видавців відеоігор, які значно нижче, ніж у Steam. Це допоможе розробникам істотно заощадити, використовуючи новий майданчик для просування власних ігрових проектів.

Залучати нових клієнтів студія Epic Games збирається шляхом максимально привабливих і щедрих пропозицій.

В даний час Steam забирає у розробників від 20% до 30% від їх прибутку, тоді як Fortnite хочуть знизити для всіх розробників цю цифру до 12%, а іноді і до менших показників. Погодьтеся, що Steam за рахунок монополізації встановив дуже великий відсоток з продажів, за рахунок чого наживається на працю розробників і програмістів.

Функцій і можливостей у “вбивці” Steam від творці Fortnite буде дуже багато, а оцінити їх всі бажаючі зможуть вже в 2019 році. До речі, про назву магазину поки нічого не відомо, а от на початку наступного року ця платформа стане доступна для власників пк на Windows і MacBook від Apple.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.