Співробітники видання LetsGoDigital з'ясували, що компанія Sony запатентувала свій новий мобільний пристрій, який володіє складним екраном і деякими іншими особливостями. Раніше компанія заявляла, що сам смартфон може отримати прозорий дисплей. Проте, для чого це потрібно - невідомо.

на Жаль, джерело не наводить ніяких конкретних даних про те, яке технічне оснащення отримає смартфон Sony Xperia Flex. У разі, якщо він з'явиться на прилавках в 2019 року, то він отримає топовим процесором Qualcomm Snapdragon 8150 з тактовою частотою 3,2 ГГц, який буквально днями показали публіці. В іншому, апарат гарантовано виявиться позбавлений звичного роз'єму 3,5 мм, але зате в ньому буде USB Type-C другого покоління. Таким чином компанія істотно заощаджує простір усередині самого смартфона.

В компанії Sony вже є деякі розробки в частині акумуляторів, здатних гнутися без деформації. Все це означає, що в наступному році в продаж може вийти перший складаний телефон бренду. До речі, хоч це пристрій не зможе замінити повноцінний планшет, деякі речі все ж будуть взяті з іншої електроніки. На жаль, мова йде про ціну, яка точно перевалить за 2 тисячі доларів, враховуючи вартість розробки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.