Під час нинішньої події Snapdragon Tech Summit американська компанія Qualcomm приділила велику увагу розвитку мережі п'ятого покоління. У свою чергу партнер Qualcomm у розробці 5G-компанія Samsung, навіть продемонструвала смартфон з підтримкою 5G, однак, смартфон корейської корпорації привернув до себе багато уваги зовнішнім виглядом.

Крім підтримки 5G, він отримав незвичайну особливість-виріз екрана розташований у правому верхньому куті, як і фронтальна камера. Подібних технологій поки немає на ринку, а смартфони з вирізами на екранах знаходять по центру верхньої сторони. При цьому сама верхня кромка досить широка і незрозуміло, навіщо знадобився виріз. Пристрій має розміри приблизно з Galaxy Note 9, так що його можна вважати величезним.

Варто відзначити, що Samsung не повідомляла, що планує комерційний запуск пристрою. Цілком ймовірно, що цей смартфон – лише інженерний зразок для демонстрації роботи мережі п'ятого покоління. Або ж концепт майбутнього смартфона.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Зазначимо, що Qualcomm анонсувала на саміті флагманський процесор Snapdragon 855, який став першою комерційною мобільною платформою з підтримкою 5G.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.