Повідомляється, що телефон Xiaomi Redmi Note 7 Pro буде смартфоном середнього сегмента. Середні характеристики і приємна ціна порадує фанатів компанії. Що стосується характеристик, він оснащений 6,04-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD +, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 616, потрійний основний (16 Мп + 5 Мп + 2 Мп) і подвійний фронтальної (20 Мп + 4 Мп), а також акумуляторною батареєю ємністю 4200 маг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

До речі, девайс буде поставлятися в трьох модифікаціях : 4/6/8 гб оперативної пам'яті. І хоча 4 ГБ може не вистачити для комфортного використання смартфона, 8 гб-більш ніж достатньо. Однак, від цього зміниться і сама ціна пристрою.

До речі, саме приємне в смартфоні - його ціна. За найпростішу версію доведеться заплатити 250 доларів, а за топову - 350 доларів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Придбати цей апарат покупці зможуть в чорному, сріблястому і рожевому кольорах, принаймні на старті продажів. Презентація новинки запланована на перший квартал 2019 року, після чого він стане доступний для покупки в Китаї, а потім в інших регіонах світу.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.