Компанія Google продовжує закривати свої сервіси і в цей раз на "кладовищі" відправиться ще один месенджер, який повинен був служити заміною Hangouts, – Allo. Allo позиціонували як уникальній месенджер, який зможе стати повноцінною заміною Telegram і Viber. Судячи з усього, щось пішло не так.

Нагадаємо, нещодавно Google повідомила про закриття сервісу Hangouts і його заміну на Allo. "Корпорація добра" збирається закрити Hangouts в 2020 році. Принаймні, для звичайних користувачів: вони більше не зможуть переписуватися в месенджері. А всі облікові записи, які були раніше зареєстровані просто видалять. Однак, для компаній залишаться колективні функції, такі як дзвінки, або ж чати з величезною кількістю учасників.

За словами співробітників Google, остаточне припинення роботи Allo відбудеться в березні 2019 року.

Проте, компанія зазначила, що завдяки цьому сервісу встигла багато чому навчитися, щоб уникати подібних помилок у майбутньому.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З приводу Hangouts розробники відзначили, що відмова від месенджера обумовлена звичайним ребрендингом. Швидше за все, користувачі зможуть користуватися новим месенджером від корпорації добра.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.