Старт PlayStation Classic вийшов не дуже успішним, але народні умільці зуміли підлити ще більше масла у вогонь невдоволення користувачів. Як виявилося, для доступу до налаштувань емулятора не потрібно володіти віртуозними навичками, достатньо лише підключити клавіатуру і приставка відкриє свої секрети. Нагадаємо, що приставка не сподобалася публіці. Погана оптимізація, жахлива картинка, постійні зависання і вильоти з ігор не роблять цій приставці хорошу репутацію.

днями Digital Foundry нарікала на те, що PlayStation Classic – суцільне розчарування, в тому числі з-за технічних обмежень і гнітюче низької продуктивності. У випадку з звичайної консолі або ПК цю проблему можна було б спробувати вирішити з допомогою розширених налаштувань, але цієї функції у гаджета просто немає. Швидше за все, виробник хотів заощадити на виробництві, у зв'язку з цим вирішив не додавати додатковий функціонал.

Автор каналу RETRO GAMING ARTS опублікував відео, в якому він демонструє, що потрібне меню все ж є, ось тільки доступ до нього прихований. Блогер і його колега змогли відкрити меню емулятора після того, як підключили до Classic USB-клавіатуру і натиснули ESC.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Мабуть, найцікавіша з виявлених функцій – зміна регіонів PAL і NTSC, яка потенційно має приводити до прискорення ігор. Втім, підтверджень того, що доступ до цієї функції відкриває якісь дійсно вражаючі можливості, поки немає.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.