Ресурс Petri повідомляє, що в даний час основні сили співробітників Microsoft кинуті на створення нової ОС, яка замінить Windows 10 в найближчому майбутньому. До речі, нова операційка буде працювати на базі Windows Core OS. Судячи з усього, репутація компанії впав настільки низько, що співробітники вирішили не рятувати безнадійну Windows 10, а створити щось дійсно нове.

Головна особливість нової операційної системи буде відбутися в її модульній структурі, завдяки чому нову ОС можна буде використовувати на планшетах і інших електронних пристроях, на зразок телевізорів. Таким чином, переходу між планшетом, ПК і смартфоном практично не буде.

За даними джерела, корпорація Microsoft не стане відмовлятися від використання бренду Windows, репутація якого стає все гірше і гірше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До речі, не виключено, що першу версію операційки компанія покаже вже навесні 2019 року.

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.