Раніше аналітики були впевнені, що Xiaomi Mi Mix 3 стане першим смартфоном у світі, який отримає процесор Qualcomm Snapdragon 855. Анонс слайдера відбудеться навесні 2019 року. Судячи з усього, цей смартфон від компанії стане другим.

Судячи з новими витокам, першим телефоном з новим чіпсетом на європейському ринку виявиться OnePlus 7. Піт Лау, засновник китайської компанії, вчора написав у Twitter, що майбутня новинка OnePlus буде першим продаваним на території Європи смартфоном з підтримкою 5G. Звичайно ж, підтримка 5G неможлива без нового чіпа від Qualcomm.

Анонс OnePlus 7 відбудеться взимку у Великобританії, а на початку весни флагман з'явиться на прилавках магазинів континентальної Європи за ціною $ 900. У той же час вартість OnePlus 7 без 5g модему складі близько $ 700. Подивимося, чи буде сенс купувати смартфон з підтримкою 5G, якщо в Україні новий вид мережі з'явиться дуже скоро.

До речі, смартфон позбавиться від роз'єму для навушників, судячи по характеристиках попередника.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.