У мережі з'явилися фото майбутньої новинки від компанії HMD Global – смартфона Nokia 9. Як відомо пристрій отримає відразу 5 модулів основної камери. Витоку інформації про смартфон тривають вже кілька місяців, і всі фанати компанії в очікуванні появи девайса на прилавках, адже пристрій отримає величезну камеру, і кожен з нас хоче випробувати її в справі.

На фото майбутня новинка показана у захисних чохлах. Швидше за все, виробники смартфонів раніше всіх відправляють габарити смартфона, щоб чохли встигли з'явиться на прилавках одночасно зі смартфоном.

Фронтальна панель схожа на більшість топових смартфонів, які були презентовані в цьому році. Однак, дисплей не отримав вирізу, який став чи не головним трендом 2018 року на ринку смартфонів.

Пристрій повинен отримати топовий процесор Qualcomm Snapdragon 845 з 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті. На жаль, смартфон не отримає топовий чіпсет, який буквально днями представили всьому світу. Ємність батареї складе 4150 маг.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Про ціну смартфона поки говорити рано. Однак, цілком можливо що девайс з'явиться на прилавках вже взимку 2019 року.

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.