Ввечері 6 грудня в соціальній мережі “Instagram” стався збій. Користувачі стали помічати спотворення фотографій і відео, що переглядаються в історіях. До того ж, помилки торкнулися практично всіх користувачів, незалежно від місця розташування. Судячи з усього, проблема на стороні соцмережі. Бути може, мова йде про збої в роботі серверів, які відповідали за інформацію користувачів, яку вони відправляли в мережу.

Фотографії і відео завантажуються відразу з пошкодженнями.

На них з'являються сірі смуги, як при перешкодах у телевізорі, перезавантаживши знімок, вони не зникають. Кількість користувачів, які повідомили про помилки на форумах просто зашкалює.

З якої причини стався збій і якої кількості людей він торкнувся, поки невідомо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Користувачі припускають, що міг відмовити один з серверів. Коли усунуть неполадки, поки не повідомляється. Будемо сподіватися, що компанія просто встановила оновлення з помилками.

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.